om oss

Lang fartstid i bransjen

Gjennom stolte tradisjoner og godt håndverk har Lyssand utviklet og definert vindusløsninger av høy kvalitet siden 1947. Lyssand vinduer og dører er kvalitetsprodukter ned til hver minste detalj. Våre produkter er tilpasset et krevende norsk klima og leveres med elegant design og funksjonalitet som ivaretar din trygghet og komfort.

Vind, kulde og regn setter både byggeteknikk og materialer på tøffe prøver. Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre våre vinduer og dører så hardføre, fleksible og sikre som mulig. Våre produkter møter både dagens og fremtidens krav til funksjonalitet og isolasjonsevne.

Lyssand har som målsetning å ha markedets korteste og mest pålitelige leveransetid. Dette sikres gjennom ordrebasert produksjon, et stort utvalg standardprodukter på lager og et meget godt distribusjonssystem med leveranser til alle landets regioner opptil flere ganger i uken.

Lyssandstandarden

En av markedets beste garantier (20/30år)

Fingerskjøtet treverk for høy stabilitet

Dyptgående vakuumimpregnering

Kan leveres med alt av tilleggsfunksjoner og funksjonsglass

Produseres på mål

Sluttstykker og beslag i rustfritt stål

Lagerbeholdning for rask levering

To-komponents overflatebehandling

eierskap

En del av Inwido

Siden 2007 har Lyssand-Frekhaug AS vært en del av Inwido. Som Europas ledende konsern innen produksjon av vinduer er Inwidos forretningsidé å utvikle og selge markedets beste og mest kundetilpassede vindus- og dørløsninger.

Via en desentralisert struktur og med fokus på forbrukermarkedet skal Inwido vokse gjennom langsiktig og bærekraftig drift, både organisk og gjennom oppkjøp av virksomheter.

Inwido består totalt av 32 forretningsenheter med cirka 4 900 ansatte i elleve land. I 2022 omsatte konsernet for 9,5 milliarder kroner med en EBITA-margin på 11,4 prosent. Inwido AB har vært notert på Nasdaq Stockholm siden 2014.

Du kan følge Inwidos reise på LinkedIn og www.inwido.com

Inwido LogoLyssand Frekhaug LogoLyssand Logo

miljø

Vi tenker på miljøet

Vinduer kan stå for opptil 40% av varmetapet i en bolig. Alle Lyssand vinduer har energiglass og svært god isolasjonsevne. Energiglass er derfor lønnsomt både for miljøet og lommeboken.

Bærekraftig produksjon
Lyssand vinduer lages av tre – et tradisjonsrikt og bærekraftig materiale med fantastiske egenskaper. Alle våre vinduer og balkongdører produseres i 100% PEFC sertifisert trevirke. PEFC er en ideell, ikke statlig organisasjon som fremmer bærekraftig skogforvaltning.

Hos Lyssand tar vi ansvar for miljøet og en bærekraftig fremtid, derfor har vi en avtale med Norsk Gjenvinning som sørger for at alt avfall fra produksjonen blir håndtert på korrekt måte og blir gjenvunnet/resirkulert så mye som mulig.

Lyssand tar miljøansvaret på alvor og er medlem i:

Ruteretur
Grønt Punkt
Norsk Gjenvinning

Tilbake til hjem

Nettsiden er designet og utviklet av cure