kundeservice

Vårt mål er å gi våre kunder rask, forutsigbar og pålitelig kundebehandling

Har du mottatt produkter fra Lyssand, men opplever en feil eller et annet problem, ber vi om at du tar kontakt med forhandleren du har kjøpt produktet hos, så melder de saken videre til oss.
Lyssand

Lang fartstid i bransjen

Lyssand vinduer og dører er kvalitetsprodukter ned til hver minste detalj. Vi har løsninger som kan skreddersys dine behov, og kan gi deg verdifull veiledning når du skal velge hva som passer best til akkurat ditt hjem.

Det norske klimaet er værhardt. Vind, kulde og regn setter både byggeteknikk og materialer på tøffe prøver. Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre våre vinduer og dører så hardføre, fleksible og sikre som mulig. Våre produkter møter både dagens og fremtidens krav til funksjonalitet og isolasjonsevne.

Lyssand har som målsetning å ha markedets korteste og mest pålitelige leveransetid. Dette sikres gjennom ordrebasert produksjon, et stort utvalg standardprodukter på lager og et meget godt distribusjonssystem med leveranser til alle landets regioner opptil flere ganger i uken.

Se dokumentportal

For forhandler

Enkel og effektiv tilgang til dokumenter

Forhandler og proffen

Som forhandler kan du forvente å få første tilbakemelding fra saksbehandler innen neste virkedag på nyregistrerte saker. Tildelt saksbehandler vil følge din sak til den er ferdig behandlet fra vår side. Når din sak er avsluttet gis du anledning til å besvare en enkel tilbakemelding om du er fornøyd eller ikke. Vi håper du benytter anledningen til å si din mening om vår kundeservice, slik at vi kan bli enda bedre i vår kundebehandling.

Bærekraftig produksjon, Lyssand vinduer lages av tre – et tradisjonsrikt og bærekraftig materiale med fantastiske egenskaper.

Nettsiden er designet og utviklet av cure