garanti

20- og 30 års garanti på alle vinduer og balkongdører

Med vår høye kvalitet er Lyssand et velkjent begrep i byggebransjen, såvel som hos våre sluttkunder. Vi er derfor stolt over å kunne tilby våre kunder enda større trygghet ved valg av vindusleverandør, med markedets beste garanti mot sopp og råte.

Garantien gjelder alle vinduer og balkongdører levert av Lyssand etter 1/1-2019. For produkter i tre gjelder 20 års garanti mot sopp og råte, og hele 30 år for produkter med aluminiumskledning

Lyssand

Lang fartstid i bransjen

Lyssand vinduer og dører er kvalitetsprodukter ned til hver minste detalj. Vi har løsninger som kan skreddersys dine behov, og kan gi deg verdifull veiledning når du skal velge hva som passer best til akkurat ditt hjem.

Det norske klimaet er værhardt. Vind, kulde og regn setter både byggeteknikk og materialer på tøffe prøver. Vi arbeider kontinuerlig for å gjøre våre vinduer og dører så hardføre, fleksible og sikre som mulig. Våre produkter møter både dagens og fremtidens krav til funksjonalitet og isolasjonsevne.

Lyssand har som målsetning å ha markedets korteste og mest pålitelige leveransetid. Dette sikres gjennom ordrebasert produksjon, et stort utvalg standardprodukter på lager og et meget godt distribusjonssystem med leveranser til alle landets regioner opptil flere ganger i uken.

Betingelser for utvidet garanti mot sopp og råte

Det gis 20 års garanti mot sopp og råte på vinduer og balkongdører i tre og 30 års garanti mot sopp og råte på vinduer og balkongdører i tre-alu.

Garantien gjelder for produkter fra Lyssand og kun for produkter som er levert med malt overflate. Garantien bortfaller dersom det ikke er reklamert til selger innen rimelig tid etter at garantibruddet ble eller burde ha blitt oppdaget av kjøper, og senest innen utløpet av garantitiden. Garantiansvaret er begrenset til levering av ny vare og omfatter ikke montering eller eventuelle følgeskader.

Produktene må monteres, brukes og vedlikeholdes forskriftsmessig og i henhold til selgers monteringsanvisning og vedlikeholdsinstruksjoner (FDV).

I motsatt fall bortfaller både alminnelig reklamasjonsrett og selgers garantiansvar.

Gå til hjem

Nettsiden er designet og utviklet av cure