Part of INWIDO

Eierskap

Inwido Norge ble etablert i 2007 og har 110 ansatte. Inwido Norge er eid av Inwido, Europas største børsnoterte vindusleverandør. Inwido er et naturlig hjem for regionens sterkeste selskaper innen komfort, klima og sikkerhet. I 2018 oppnådde Inwido en verdi på 6,7 milliarder SEK. Konsernet har sirka 4 400 ansatte i alt, med operasjoner i Sverige, Finland, Danmark, Storbritannia, Norge, Irland, Polen, Estland, Romania, Litauen, Tyskland og Østerrike.  

Inwido Norway AS er en del av Inwido konsernet. Vårt hovedkontor ligger på Midtun i Bergen og vår merkevareportefølje inkluderer Diplomat, Frekhaug Vinduet, Lyssand, Elitfönster og SnickarPer. I tillegg er vi eneforhandler i Norge av Fakro takvindu. Gjennom et kontinuerlig fokus på  forbrukerens behov utvikler vi elegante og brukervennlige løsninger som forbedrer livet i hjemmet.

Gjennom stolte tradisjoner og godt håndverk har Lyssand utviklet og definert vindusløsninger av høy kvalitet siden 1947. Lyssandvinduet er tilpasset et krevende norsk klima og leveres med elegant design og funksjonalitet som ivaretar din trygghet og komfort.